Dit is onze sollicitatieprocedure

Wat leuk dat je overweegt om bij ons te solliciteren, of dat je dit al hebt gedaan! Op deze pagina leggen we je uit hoe ons (digitale) sollicitatieproces eruit ziet en wat je kunt verwachten van ons, of wat wij van jou verwachten.
Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Dit is onze sollicitatieprocedure

 

Wat leuk dat je overweegt om bij ons te solliciteren of dat je dit al hebt gedaan! Op deze pagina leggen we je uit hoe ons (digitale) sollicitatieproces eruit ziet en wat je kunt verwachten van ons, of wat wij van jou verwachten. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Stap 1: Digitaal solliciteren

 

Wat gaaf dat je bij ons wil komen werken! We zijn erg benieuwd waarom je bij ons wilt werken.

Daar komen we achter door het grondig doorlezen van je CV en motivatie. Deze zullen we daarom zorgvuldig bekijken en vervolgens binnen een week contact met je opnemen.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

 

Wanneer we op basis van je CV en motivatie denken dat er een match zou kunnen zijn, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het eerste gesprek gaan we voornamelijk kijken of we bij elkaar passen. Denk hierbij aan je persoonlijkheid, motivatie, werkervaring en vaardigheden. Wij zullen ook vertellen over Gladior en onze visie. Wees niet nerveus: dit is een heel open gesprek. Wij zullen ons niet anders voordoen dan hoe we zijn, en dit verwachten we ook van jou.

 

Als we je uitnodigen voor een eerste gesprek, ontvang je automatisch de inloggegevens van jouw persoonlijke sollicitatie-portaal.  Hier kun je met ons in contact blijven en afspraken bevestigen. 

Stap 3: Tweede gesprek

 

Was het kennismakingsgesprek van beide kanten een succes? Top! Dan word je uitgenodigd voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan we wat verder kijken. We kijken dan niet alleen naar of we bij elkaar passen, maar of en hoe we de komende jaren samen kunnen groeien. Natuurlijk heb je tijdens de gesprekken ook altijd de mogelijkheid om je eigen vragen te stellen. Graag zelfs! Het kan bij sommige vacatures voorkomen dat we je vragen om een proefopdracht (assessment) te maken. Zo kunnen we nog beter beoordelen of jij bij deze functie past en andersom.

Stap 4: Gefeliciteerd!!

 

Was ook het tweede gesprek een succes? Gefeliciteerd! We verwelkomen je graag als lid van onze band. Je contract wordt digitaal klaargezet in je sollicitatie-portaal. Wanneer je deze hebt doorgelezen en getekend, zorgen wij ervoor dat alles voor je klaarstaat voordat je aan je eerste werkdag begint. Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid. We geven je een uitvoerig inwerk- en kennismakingstraject. Op ons intranet staat een pagina speciaal voor jou klaar met handige tips en to-do's. Ook staat hier wie je buddy is. Je buddy beantwoordt graag al je vragen! Hier begint je carrière bij Gladior. Veel plezier en succes!

Vraag het HR!

 

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze HR afdeling. Hieronder zie je hoe je ze kunt bereiken.